TalentWerkt!

Bij TalentWerkt! onderzoeken we samen met jou hoe jij kunt meedoen in de maatschappij. Je kijkt met je begeleider waar jouw passies, dromen en talenten liggen. Welke activiteiten passen daarbij? En waar zou je die kunnen doen? Met de antwoorden maken we samen een plan. In dat plan staat wat je eerst nog moet leren of oefenen voordat je bij een bedrijf of organisatie aan de slag kunt. Als je er klaar voor bent, zoek je samen met je begeleider naar een passende ervaringsplaats.

We helpen jou en het bedrijf waar je aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen. Het belangrijkste is dat je meedoet in de maatschappij en jouw talenten benut en ontwikkelt. Je bouwt aan een (dag)structuur en een sociaal netwerk. Je ontvangt geen salaris. Je werkt dus op vrijwillige basis. Zo doe je werkervaring op. Dit kan van een paar uur tot een paar dagdelen per week.

Op dit moment zijn er deelnemers werkzaam bij de Albert Heijn, Faunaland, het Archief, E-Care, maar ook in de logistiek zoals Work Orange. Waarbij de mogelijkheid is om uit te stromen naar een betaalde baan bij de werkgever.