Trainingen

Wij bieden naast werken ook de mogelijkheid om te leren. Je kunt lessen SoVa (sociale vaardigheid), Nieuwsbegrip en Nieuws rekenen volgen.

Nieuwsbegrip en Nieuws rekenen zijn actuele lessen voor begrijpend lezen, woordenschat, schrijven en rekenen. Wekelijks verschijnen er nieuwe lessen en een video aan de hand van een actueel onderwerp. De lessen zijn te verdelen in 6 niveaus van basisonderwijs tot MBO, dus voor iedereen een gepaste uitdaging.

Sociale vaardigheden

Wil je leren hoe je ergens een praatje maakt, hoe je iets met iemand bespreekt of hoe je omgaat met kritiek of boosheid?

Dan kan je bij ons deelnemen aan sociale vaardigheidstraining (afgekort SoVa training). Wij bieden SoVa training aan de hand van de Goldstein methode. De training wordt gegeven door een van onze gecertificeerde Goldstein trainers.

Tijdens de training oefen je situaties met een vast groepje van 5 tot 7 collega’s waarna je alles wat je geoefend en geleerd hebt in de praktijk kan brengen. De situaties die je oefent breng je zelf in waardoor het echt jouw eigen leerproces wordt.