Was met zorg

Werken bij Was met Zorg

Houd je ervan dat de was altijd schoon en fris is? Dan is de afdeling Was-met-Zorg echt iets voor jou. Op deze afdeling leer je met professionele machines werken. Je wast het wasgoed, droogt, strijkt en vouwt. Je kunt hier ook de basisvaardigheden voor een leerwerktraject volgen.

Was met Zorg 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw was kan doen? De afdeling Was met Zorg van WEC Doesburg  verzorgt de was voor iedereen die dat wil.

Bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, zoals bijvoorbeeld de Waag, Bruut, tandartsenpraktijk, China Palace, De Meent, laten hun was door ons verzorgen. Ook voor  particulieren, bed & breakfasts en voor andere Philadelphia-locaties staan we klaar.

We beschikken over professionele was- en droogapparatuur waarmee alle was verzorgd wordt. We staan garant voor een goede kwaliteit van het geboden werk. Alle was wordt opgehaald, gewassen, gevouwen en gestreken en weer teruggebracht met onze eigen bezorgdienst.

Wilt u voor een lage prijs op een maatschappelijk verantwoorde wijze uw was laten verzorgen? Heeft u speciale wensen? U bent van harte welkom. We denken graag met u mee. Neem contact op met Was met zorg via 0313-476755.

Prijslijst Was met Zorg 2023